mashprom.eu

Производство на части и детайли с металообработкващи машини

Листова обработка чрез лазерно рязане, огъване, заваряне и боядисване

Отливане на стоманени и чугунени отливки

ГОТОВИ ДЕТАЙЛИ

Зъбни колела

Детайли рязани с плазма

Отливки от чугун

ЗА НАС

МАШПРОМ е създадена през 1967 год. като специализирано звено за производство на резервни части за текстилната промишленост в България. През годините тя се утвърди като един от най-големите производители на резервни части за текстилната, мелничната, хлебарската, фураж- ната, маслодобивната, хими- ческата, стъкларската и други промишлености. През 1997 г. Фирмата преминава изцяло в частна собственост.  
 Гъвкавата система на производството и способността за решаване на нестандартни технически проблеми, усъвършенстването и модернизирането на съществуващите машини и съоръжения и разработването на нови разновидности са основните предимства на фирмата. Разполагаме със съвремен машинен парк: леарна, бояджиино отделение, зъбонарези, ерозиини машини, плазма и много други. Високото качество на изработка, качествените материали влагани в производствения процес, конкурентните цени и съобразяването с новите технологични изисквания на клиентите правят продукцията на фирмата търсена и предпочитана.
Фирмата разполага с добър екип с висока квалификация и отделя внимание на всички иновационни технологии.
Политиката на фирмата е подчинена изцяло на стремежа коректно и професионално да се удовлетворяват изискванията, нуждите и очакванията на клиентите, като се предлагат подходящи технологични решения, висококачествено оборудване и експресно обслужване.
Машпром извършва производство на резервни части и детайли по документация на клиента, ремонт и рециклиране на универсални и специални машини, модернизация на машини.
Copyright ©